• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Прискорена пошта» доступна у всіх поштових відділеннях Києва

    Опубликовано: 2016-03-10 12:02:46

    З 1 березня 2016 року Укрпошта почала надавати послугу «Прискорена пошта» у  всіх поштових відділеннях Києва. Це означає, що для замовлення послуги зі швидкісного пересилання відправлень між всіма обласними центрами України жителям та гостям столиці більше не потрібно шукати дільницю кур’єрської доставки або певне відділення поштового зв’язку, як раніше, а необхідно лише завітати до найближчого поштового відділення. На сьогодні в Києві працює 175 відділень поштового зв’язку, які розташовані в пішій доступності для клієнтів.  

    Українські споживачі користуються послугою «Прискорена пошта» з червня 2015 року. Позитивна динаміка розвитку послуги підкріплюється високим попитом на неї. Лише за лютий 2016 року обсяг замовлень збільшився у порівнянні з січнем на 45%. Містами-лідерами за кількістю замовлень цієї послуги є Київ, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя.

    Основними перевагами послуги «Прискорена пошта» є найкоротші строки пересилання відправлення до адресата, розумне співвідношення ціни і якості, можливість застрахувати вкладення відправлень, відстеження відправлення на всіх етапах пересилання, спрощена процедура замовлення та вручення. З тарифами, термінами пересилання та іншою довідковою інформацією можна ознайомитися на сайті Укрпошти.

    «Ми цінуємо час клієнтів, тому продовжуємо модернізувати флагманську послугу – «Прискорена пошта», – відзначає керівник Укрпошти Ігор Ткачук. – Подальша перспектива розвитку полягає у наданні послуги «Прискорена пошта» у всіх поштових відділеннях обласних центрів України. Після цього ми маємо наміри розширити географію пересилання відправлень «Прискорена пошта» до рівня районних центрів та міст обласного значення всіх областей України».

    Для спрощення процесу отримання послуги на сайті Укрпошти створено «Особистий кабінет», за допомогою якого користувач може не тільки замовити послугу відправлення прискореної пошти викликавши кур’єра, але й заповнити усі необхідні документи, розрахувати тариф та строки відправлення. Інформація, яку надає користувач на сторінці, є конфіденційною і не розголошується.

    Крім того, завдяки активній кнопці «Замовити послугу», що розміщена на головній сторінці сайту Укрпошти, можна швидко оформити замовлення на пересилання відправлення «Прискорена пошта» та викликати кур’єра додому у зручний час. Вся процедура замовлення послуги займає не більше 2 хвилин.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.