• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Жінки та чоловіки повинні мати рівні можливості займати бойові військові посади, - Вікторія Дворецька

    Опубликовано: 2016-03-10 11:58:36

    Наразі в армії велика проблема – перелік посад, які не може обійняти жінка складає понад 200 сторінок. Про це заявила в прямому ефірі Шустер LIVE екс-кандидат в депутати Київради від УКРОПу, відомий боєць АТО, заступник командира роти батальйону «Айдар» та віднедавна офіцер Збройних сил України Вікторія Дворецька.

    «Жінки часто на війні виконують фактично функції «чоловічих» бойових посад, а нерідко стають і героями. Тому вважаю, варто забути пережитки «совка» та надати можливість жінкам обіймати так звані «чоловічі» посади», - підкреслила Вікторія Дворецька.

    Вона також додала, що героїзація жінок на фронті наразі уже зайва. «Жінки на фронті довели, що можуть не гірше чоловіків воювати і виконувати ті бойові завдання, що на них покладено. Але часто до жінок більш м’яко чи привілейовано відносяться і це в якійсь мірі шкодить підготовці професійних кадрів. Адже якщо жінка хоче отримати «чоловічу» спеціальність, то повинен бути такий же як у чоловіків жорсткий відбір. Жінки не повинні мати якійсь привілеї в отриманні військових спеціальностей чи посад», - наголосила Вікторія Дворецька.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.