• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Члени асоціації «Східне партнерство» готові сприяти встановленню миру в Україні

    Опубликовано: 2016-03-04 12:36:59

    Про це повідомив Голова асоціації «Східне партнерство» та МГО «Луганське земляцтво» Вадим Горан сьогодні на прес-конференції, присвяченій питанням мирного врегулювання конфлікту на сході України. За його словами, в асоціацію «Східне партнерство» на правах рівних членів вже увійшла велика кількість організацій.

    Асоціація «Східне партнерство» була створена в лютому 2016 року для об'єднання зусиль різних організацій по відновленню і розвитку економіки та інфраструктури Донбасу, допомоги постраждалим від збройного конфлікту і, головне, сприяння відновлення миру на сході країни.

    Серед організацій, які приєдналися до «Східного партнерства» - Всеукраїнська громадська організація «Успішні люди» і об'єднання «Молодіжна громадська організація« Об'єднання регіонального розвитку », Спілка підприємців Луганської області в Києві, представники яких також взяли участь в конференції.

    За словами Вадима Горана, вже в березні представники асоціації знову відвідають Луганську область для підготовки до реалізації проектів, націлених на допомогу місцевим жителям, розвиток економіки і створення робочих місць для переселенців.

    Серед проектів «Східного партнерства», які вже готуються до запуску - організація медичного автопоїзда для допомоги жителям так званої «сірої зони». «Найбільша на сьогоднішній день проблема - це проблема медичного обслуговування», - повідомив Вадим Горан. «Людині зі Станиці Луганській, щоб зробити елементарне УЗД, потрібно подолати 140 кілометрів і 10 блокпостів».

    Також, так як підконтрольні Україні території Луганської області є в основному сільськогосподарським регіоном, «Східне партнерство» планує найближчим часом запустити програму стимуляції дрібнотоварного сільськогосподарського виробництва в регіоні, яка допоможе економіці області.

    Прес-служба МГО «Луганське земляцтво»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.