• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 200 тон хімічної отрути три роки не можуть вивезти з Києва, - депутат

    Опубликовано: 2016-02-29 15:22:50

    Влада залишила в центрі лівого берега Києва отруйну бомбу - 200 тон відходів з ртуттю, що лишаються вже третій рік недоторканими на заводі «Радикал». Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомила депутат фракції «Об’єднання «Самопоміч» Ганна Сандалова.

    «33 причини знайшла влада, чому залишати отруйну бомбу в центрі лівого берега Києва. Голова не встигає за розвитком історії в хронології - гроші є, грошей нема, гроші є - підрядника нема, підрядник є - немає тендеру, бо немає другого учасника», - пише депутат.

    Останньою краплею в питанні з вивезенням отруйних хімікатів з Києва Ганна Сандалова назвала перенесення проблеми на місцевий бюджет, який фінансово  не може потягнути виконання такого обсягу робіт.

    «Тобто «и осталась старуха у разбитого корита» - ні грошей, ні підрядника, ні відповідальних - лише 200 тон отрути», - підкреслила депутат, закликавши усіх, у кого є бачення, як вирішити проблему, окрім як подавати клопотання про повернення відповідальності за екологічне лихо на державний рівень, надати свої пропозиції на адресу kyiv@samopomich.ua.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.