• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українка Анна Скрипка презентувала в Голівуді комедійний серіал

    Опубликовано: 2016-02-24 14:47:21

    Шість днів - стільки знадобилося українському продюсеру, щоб відзняти в США перший сезон комедійного короткометражного серіалу англійською мовою «Behind the Blinds AKA Filmmaking 101» («За лаштунками або кіно для чайників»).

    Знімальна група фільму, продюсером якого є Анна Скрипка, багатонаціональна. Над серіалом працювали професіонали із США, Іспанії, Франції, Ізраїлю, Росії, Бразилії та України. Режисер і продюсер картини Чарльз Ансель народився і виріс у Франції. А режисером монтажу став іспанець Адріан Моралес Рамос.

    На сьогодні до перегляду готовий перший сезон - 8 шестихвилинних серій. Закрита прем'єра комедійного серіалу відбулася в Голівуді 10 лютого. Фільм був позитивно оцінений американськими режисерами, продюсерами та пресою.

    У відкритий доступ на YouTube кожна з серій буде викладатися раз на тиждень по четвергах. Перші дві серії «Behind the Blinds AKA Filmmaking 101», ледь з'явившись на каналі,  отримали кілька десятків тисяч переглядів.

    Головні герої комедії - двоє гангстерів зі Східної Європи. Прагнучи відмити гроші, вони намагаються зняти кіно за знайденою в інтернеті інструкцією. Дія відбувається в Голівуді.

    «Зазвичай, голлівудське кіно подає східноєвропейські характери карикатурно. Ми прагнули не лише поглузувати зі стереотипів, а й зруйнувати їх за допомогою чарівливості головних героїв», - каже Анна Скрипка.

    Режисурі Анна навчалась в Київському інституті культури, а продюсерству - в Нью-Йоркській академії кіно, куди її запросили на навчання, після перегляду її дипломної роботи.

    За 5 років в США Анна зняла 4 фільми. Перша її робота «John Bondage» брала участь в Канському кінофестивалі і була позитивно оцінена пресою. А короткометражка «At Last» перемогла в номінації «Найкращий короткометражний фільм» на фестивалі в Румунії. Відзначила преса й повнометражний художній фільм «Хвилі», який знімався і вийшов на екрани в 2015 році на Філіппінах, а зараз ведуться переговори про його дистрибуцію в Європі.

    Незабаром Анна Скрипка разом з Чарльзом Анселем почнуть роботу над повнометражним фільмом про українку, яка потрапила в тенета торгівців людьми.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.