• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Солдат, що двічі тікав зі служби, засуджений до трьох років позбавлення волі

    Опубликовано: 2016-02-24 09:00:28

       18 лютого 2016 року апеляційний суд Полтавської області, завдяки принциповій позиції військової прокуратури Полтавського гарнізону Центрального регіону України, залишив без задоволення апеляційну скаргу обвинуваченого – солдата М., а вирок суду першої інстанції без змін, згідно з яким військовослужбовця визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 407 КК України, та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 3 роки.
       Досудовим розслідуванням встановлено, що в період з 17 травня 2015 року до 29 жовтня 2015 року, тобто в умовах особливого періоду, солдат військової служби за мобілізацією однієї з військових частин Полтавської області без поважних причин не з’явився вчасно на службу, у зв’язку з чим перебував у розшуку. 29 жовтня 2015 року його затримано у порядку ст. 191 КПК України та застосовано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. Однак, 20 листопада 2015 року мобілізований солдат не прибув за викликом до слідчого та почав переховуватись від органів слідства, у зв’язку з чим знову був оголошений у розшук. 28 листопада 2015 року завдяки налагодженій взаємодії прокуратури та поліції солдата підозрюваного затримано у порядку ст. 191 КПК України та застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
    Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.