• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Глядачі Нового каналу визначать кращого виконавця України

    Опубликовано: 2016-02-23 15:24:28

    28 лютого відбудеться телетрансляція 5-ї, ювілейній музичної премії «YUNA». У рамках церемонії вперше була затверджена премія «Приз глядацьких симпатій Нового каналу». Місяць глядачі Нового голосували за кращого, на їхню думку, виконавця. Хто ж отримає заповітну статуетку?

    Палець вгору всі, хто за якісну українську музику! Протягом місяця десятки тисяч глядачів Нового каналу голосували за народного виконавця. За звання улюбленця публіки змагалися 15 музикантів: Іван Дорн, Тіна Кароль, «Потап і Настя», Monatik, Джамала, Макс Барських. Серед лідерів голосування до останнього за перше місце боролися «The Hardkiss», «Океан Ельзи» та Тіна Кароль. Та відрив між лідерами був такий малий, що передбачити результат неможливо! Цікаво дізнатися, хто стане першим? Що ж, до часу «Х» лишилося зовсім недовго.

    А поки музиканти готуються до виступу на «YUNA», приз глядацьких симпатій вже приїхав на Новий канал! Статуетка висотою у 27,5 см захована у золотистому тубусі в найнадійнішому сейфі. На 13-сантиметровій платформі той самий «палець вгору» як символ народної любові. І, звісно ж, логотип Нового. Відливав статуетку за ескізами дизайнерів Нового каналу український скульптор Сергій Боробка.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.