• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Сергій Міщенко зареєстрував Постанову про відставку Яценюка

    Опубликовано: 2016-02-23 08:59:28

    22 лютого народний депутат України Сергій Міщенко зареєстрував Постанову №4123 «Про відставку Прем’єр-міністра України Яценюка А.П.».

    Як заявляє нардеп, головних причин для відставки Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка є дві: економічна і політична.

    Економічна причина – катастрофічне падіння рівня життя українців.Згідно з результатами дослідження американського інституту Gallup, 36 % жителів України страждають від власних життєвих умов - це рекордний показник з-поміж країн пострадянського простору.

    Робота уряду Яценюка призвела до катастрофічного зростання тарифів (ціна на газ, холодну й гарячу воду, електрику виросли в кілька разів),  знецінення національної валюти в 5 разів  і відповідно зниження доходів населення у 4 рази. В Україні мінімальна заробітна плата стала в 5 разів менша, ніж, наприклад, у Гондурасі! Сьогодні Україна заборгувала світові 1 трильйон 500 мільярдів гривень! На кожного працюючого українця це становить 187 тисяч гривень.

    «У той же час, коли не проводиться жодних реформ, продовжує процвітати корупція. Красномовним свідченням можливих корупційних зв’язків прем’єра Яценюка стало голосування за відставку уряду 16 лютого, яке уже названо олігархічною контрреволюцією й змовою олігархічних кланів. Показово, що за відставку Яценюка не проголосував також Опозиційний блок, який складається з соратників В. Януковича» - заявив нардеп.

    Друга причина, яку виділяє Сергій Міщенко – тотальна недовіра населення до голови уряду А. Яценюка. Відповідно до опитувань соціологічної групи «Рейтинг», проведеному на початку 2016 року, 88 % українців не довіряють персонально Арсенію Яценюку. 94 % наших громадян не бачать жодних позитивів в економіці, 90 % не бачать результату в боротьбі з корупцією. 71 % населення вимагає негайної відставки Яценюка.

    «Переконаний, що подальше перебування на посаді Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка становить загрозу національній безпеці України, оскільки створює соціальну нестабільність, підриває економічну безпеку країни. Недолуга та корупційна політика веде до розчарування міжнародних партнерів і втрати довіри до інститутів української влади» - стверджує Сергій Міщенко.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.