• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Військовою прокуратурою Центрального регіону попереджено поширення зброї та боєприпасів, вивезених з зони АТО

    Опубликовано: 2016-02-19 09:01:10

    18.02.2016 слідчими слідчого відділу військової прокуратури Центрального регіону України спільно із співробітниками Головного управління Служби безпеки України у м. Києві та Київській області, в рамках проведення негласних слідчих (розшукових) заходів, під час спроби збуту за 100 тисяч гривень в с. Буча у Київській області двома громадянами засобів ураження, а саме: 9 ручних протитанкових гранатометів РПГ-16 за грошові кошти у сумі 100 тисяч гривень.

    Раніше в ході проведення слідчих (розшукових) дій вже задокументовано факт збуту указаними особами 1 ручного протитанкового гранатомету РПГ-22, які вони продали за 13 тисяч гривень (гранатомет також вилучено слідчим).

    Окрім того, за місцем проживання затриманих осіб вилучена значна кількість боєприпасів, гранат, стрілецької зброї, походження яких встановлюється.  

              На даний час згадувані особи затримані в порядку ст. 208 КПК України, проводяться першочергові слідчі дії (огляд місця події, обшуки за місцем проживання), готуються клопотання про обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, призначення криміналістичних експертиз по вилученій зброї і боєприпасам та встановлюється її походження. Вживаються інші заходи щодо швидкого, повного та неупередженого досудового розслідування кримінального провадження.

    Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.