• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрпошта відкриє обмін терміновими переказами з Білоруссю

    Опубликовано: 2016-02-19 09:00:08

    Розширюючи співпрацю з поштовими адміністраціями, Укрпошта розпочала роботу з відкриття обміну міжнародними терміновими переказами з «Белпоштою» з використанням Міжнародної фінансової системи Всесвітнього поштового союзу.

    Республіка Білорусь, поряд з Азербайджаном, Казахстаном, Молдовою та Сербією, стане п'ятою країною, до якої споживачі за короткий термін зможуть пересилати кошти адресату. Такі перекази стають доступними для виплати у країні призначення через 30 хвилин з моменту надсилання.

    Для порівняння, термін проходження звичайних міжнародних поштових переказів складає від кількох годин до 1-5 діб в залежності від рівня автоматизації та режиму роботи відділень поштового зв'язку місць приймання та виплати поштових переказів.

    Міжнародні термінові перекази приймаються до пересилання в гривнях лише в автоматизованих відділеннях поштового зв'язку. В деяких об'єктах поштового зв'язку перекази можуть прийматись також і в іноземній валюті – доларах США або євро залежно від країни призначення.

    Враховуючи обмеження у валютному законодавстві та умови укладених з іноземними поштовими службами угод, максимальна сума міжнародного термінового переказу в день від одного відправника не може перевищувати 15 000 гривень або еквівалент цієї суми в іноземній валюті.

    Міжнародні термінові перекази є безадресними і можуть бути виплачені у будь-якому автоматизованому відділенні поштового зв'язку. Тому відправник обов'язково повинен поінформувати одержувача про відправлення на його ім'я переказу, а також про суму та валюту приймання переказу.

    Детальніше про послугу з обміну міжнародними переказами та перелік відділень, де здійснюється переказ, можна дізнатися на сайті Укрпошти.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.