• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Експерт USAID ознайомився з роботою української митниці

    Опубликовано: 2016-02-19 08:55:26

    В рамках робочого візиту в Україну, експерт з митних питань Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) пан Нестор Щербій відвідав Київську міську митницю ДФС.

    Зустріч відбулась за участю заступника Міністра фінансів України Олени Макеєвої та начальника Київської міської митниці ДФС Ігоря Піковського. 

    Ключова мета візиту представника USAID в Україну – реформування митних органів ДФС та залучення до цих процесів Агентства США з міжнародного розвитку.

    Під час зустрічі іноземному гостю презентовано діяльність Київської міської митниці ДФС, показники її роботи за всіма напрямками, ознайомлено з практикою митного оформлення товарів, досвідом столичної митниці в напрямку взаємодії з бізнесом, обговорено ряд питань, щодо застосування ІТ систем та використання баз даних.

    В ході візиту американський експерт відвідав підрозділ митного оформлення Київської міської митниці ДФС, наочно ознайомився з усіма етапами митного контролю та митного оформлення товарів, передбачених українським законодавством, долучився до проведення митного огляду вантажу, що проводився з залученням кінологічної команди митниці тощо.

    Також, під час заходу гості відвідали Центр обробки даних ДФС, що розташований у приміщеннях Київської міської митниці ДФС.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.