• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фахівці стануть сертифікованими радниками з питань експорту в рамках зони вільної торгівлі між Україною й ЄС

    Опубликовано: 2016-02-17 08:44:34

    18 лютого о 15.00 у Торгово-промисловій палаті України відбудеться церемонія вручення сертифікатів фахівцям із надання послуг для бізнесу з питань експорту до ЄС. Їхнє навчання відбувалось протягом кількох місяців і було ініційовано ТПП України з огляду на створення ефективної загальнонаціональної мережі Центрів підтримки експорту у складі торгово-промислових палат, ТПП України, у партнерстві з Кабінетом Міністрів України. Даний проект здійснений за підтримки урядів Королівства Нідерланди та Сполученого Королівства і реалізовується консалтинговою компанією CTA Economic & Export Analysts Ltd (Сполучене Королівство).
    У тренінгах взяли участь 48 фахівців, у т.ч. із ТПП України, Європейського офісу при ТПП України, регіональних Палат, Урядового офісу з питань європейської інтеграції Секретаріату Кабінету Міністрів України, Мінекономрозвитку України, ДП «Держзовнішінформ» і ДП «Укрпромзовнішекспертиза». 25 із них будуть сертифіковані ТПП України та компанією CTA Economic & Export Analysts Ltd як радники з питань експорту в рамках зони вільної торгівлі між Україною й ЄС.
    У заході візьмуть участь Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Нідерланди в Україні Кейс Кломпенгаувер, заступник міністра Кабінету Міністрів України – директор Урядового офісу з питань європейської інтеграції Наталія Гнидюк, радник прем’єр-міністра України Валерій П’ятницькій, президент ТПП України Геннадій Чижиков.
    Місце проведення: ТПП України, 1-й поверх, прес-центр Сhamber Media

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.