• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Валерія Лутковська представила громадськості нового Представника Уповноваженого з питань захисту прав військовослужбовців

    Опубликовано: 2016-02-10 13:52:41

    «Надання більш широкого мандата керівникові відповідного підрозділу Секретаріату Уповноваженого вмотивоване здійсненням якнайповнішого захисту прав усіх військовослужбовців: і тих, які перебувають нині в зоні АТО, і тих, які вже демобілізовані», – заявила Уповноважений Верховної Ради України з прав людини під час проведення прес-конференції «Актуальний стан забезпечення прав військовослужбовців в умовах особливого періоду при проведенні антитерористичної операції», що відбулася в інформаційному агентстві «Главком».
    Валерія Лутковська повідомила також про те, що цивільний контроль за діяльністю військової організації здійснюється працівниками Секретаріату Уповноваженого постійно, а відповідні рекомендації щодо усунення виявлених порушень прав військовослужбовців систематично надаються до відповідних державних органів.
    Новопризначений Представник Уповноваженого Юрій Матвійко ознайомив журналістів з результатами останнього моніторингового візиту у зону проведення АТО.
    Детальніше дізнатися про дотримання прав громадян під час призову на військову службу, стан забезпечення військовослужбовців і соціальний захист учасників АТО можна дізнатися, переглянувши відеозапис.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.