• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Основи скрапбукінгу й які товари для творчості для цього потрібні

    Опубликовано: 2016-02-09 20:25:21

    Скрапбукінг – це технологія декоративного оздоблення та збереження пам’ятних фотографій, записів, та інших важливих для людини речей. А також це ідеальне рішення, якщо хочеться зробити вишуканий та оригінальний подарунок власноруч. Оздобити календар, записник, листівку, фотоальбом чи будь-який інший сувенір на згадку. Цей вид творчості вміщає в собі цілий концептуальній процес збору, зберігання, систематизації і демонстрації різної фізичної інформації.

    Скрапбукінг став настільки популярним, що вже можна з легкістю відшукати необхідні товари для творчості як в магазинах, так і на інтернет-сайтах. Серед необхідних речей, без яких даний вид хобі просто неможливо уявити, варто згадати наступні: канцелярський ніж, килимок, що самовідновлюється (основній елемент, без якого не можливо працювати, адже він захищає стіл від подряпин, а інструменти від затуплення), художній ніж, ножиці, дирокол (бажано мати як звичайний, так і фігурній), пінцет та широка металева лінійка. Не варто заощаджувати на якості, бо тоді робота буде марною.

    Гарно підібраний канцелярський ніж прослужить довгі роки, і ніколи не підведе у най важливіший момент. Краще купувати цю річ в магазині будівельних товарів. Важливим елементом є підбір видів та типів паперу. Товстий папір, або кардсток – використовується для виготовлення коробок, обкладинок, інколи і для листівок. Декоративний папір буває різнокольоровим, з візерунками та цікавими декоративними елементами. Спеціальні картинки, з яких вирізаються різні елементи оздоблення (метелики, квіти, тварини), також варто мати в своєму наборі для скрапбукінгу.

    Варто уважно підбирати клей, щоб він не жовтів, не мав різкого, неприємного запаху. ПВА – оптимальній варіант для цього хобі. Важливим елементом декору являються оздоблювальні гумові або силіконові штампи та чорнила до них. До того ж, варто придбати кольорову крейду, фарби та олівці.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.