• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрпошта відзначена сертифікатом Всесвітнього поштового союзу

    Опубликовано: 2016-02-09 12:25:12

    Укрпошта удостоєна сертифікату Всесвітнього поштового союзу (ВПС), що підтверджує міжнародний стандарт адресування S42. Це означає, що Українська поштова служба увійшла до переліку країн-членів ВПС, у яких порядок адресації міжнародних відправлень письмової кореспонденції відповідає зразку адресації відповідно до міжнародного стандарту. В даний час з 192 країн-членів ВПС тільки 40 мають сертифікати по адресації.

    Відповідність міжнародному стандарту адресування дозволить скоротити терміни обробки великих обсягів поштових відправлень, поліпшити якість адресної бази даних, а також підвищити якість надання послуг поштового зв'язку. Всесвітній поштовий союз привітав Укрпошту з цим досягненням і висловив подяку за прихильність стандарту адресації міжнародних відправлень письмової кореспонденції.

    Сама церемонія вручення сертифіката S42 відбудеться під час першої сесії Ради поштової експлуатації після Стамбульського Конгресу. Стандарт S42 є необхідною умовою для удосконалення поштової експлуатації, а також ефективної взаємодії у всесвітній поштової мережі. Нагадаємо, Укрпошта представляє Україну на міжнародній поштовій арені, як член Всесвітнього поштового союзу з 1947 року.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.