• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У столиці фіскальною службою припинено діяльність підпільного цеху з виробництва «горілки»

    Опубликовано: 2016-02-08 08:46:51

    В рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні щодо незаконного обігу підакцизних товарів слідчо-оперативними підрозділами ГУ ДФС у м.Києві було припинено діяльність підпільного цеху, в якому  шляхом змішування необлікованого спирту з водою отримувалась спиртовмісна суміш сумнівного походження, яка в подальшому реалізовувалась на території міста Києва та інших регіонах України.

    Під час обшуку, що проводився в промисловій зоні у селищі Биківня на околиці Києва, співробітниками фіскальної служби було виявлено та вилучено промислове обладнання для змішування та розфасовки «готової продукції», картонні упаковки, 4 200 літрів спирту та 35 200 літрів лікеро-горілчаних виробів. Загальна вартість вилучено майна та обладнання становить понад 5 мільйонів гривень.

    Перший заступник начальника Головного управління ДФС у м.Києві, полковник податкової міліції Ігор Скороход, коментуючи дану справу зазначив, що ділки, причетні до організації подібних нелегальних виробництв – а цього разу це 31-річний мешканець Житомирщини, не зупиняються ні перед чим заради наживи, адже потрапляння такої кількості фальсифікованого алкоголю до роздрібної мережі могло викликати масові отруєння.

    Нагадаємо, що днями столичною фіскальною службою також було припинено незаконне виробництво контрафактних паливно-мастильних матеріалів.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.