• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні вийшла перша дитяча книга оповідань про сучасних героїв - учасників війни на Донбасі

    Опубликовано: 2016-02-04 15:29:48

    Видавництво «Мамине сонечко» презентує вихід першої в Україні книжечки для дітей «Героям Слава! (розповіді для дітей про героїв фронту і тилу)». Згодом планується іще кілька випусків книжок цієї серії.

    «Ця книга -- наш скромний внесок у вшанування героїв, які захищають нашу Батьківщину. І це -- найменше з того, на що заслуговують наші герої. Звичайно, всі оповідання у цій книжці -- художні твори. Тож вони не збігаються в усіх деталях з реальними історіями. Та в них завжди є повага до наших героїв і захоплення їхньою боротьбою.

    Сподіваємося, наших читачів захоплять героїчні розповіді. Адже вони розраховані на дітей від 5 до 13 років. Хоча, книга, напевно, буде цікавою для читачів будь-якого віку!» -- зазначають ініціатори проекту.

    Основна ідея проекту полягає у  тому, щоб зробити постійними дійовими особами творів для дітей їхніх сучасників -- українських вояків, солдат ЗСУ і добровольців, медиків і волонтерів.

    Ініціатор проекту, Вадим Дорошенко вважає: «Таким чином ми сприятимемо патріотичному вихованню дітей та покладемо початок популяризації та навіть формуванню пантеону наших, українських героїв».

    Видання книжечки «Героям Слава!» накладом 25 тис. примірників було здійснене коштом видавництва «Мамине сонечко», без залучення державних чи приватних спонсорських коштів. Усі автори (письменники, редактори, художники, дизайнери) працювали на доброчинній основі, відмовившись від гонорарів.

    Обсяг -- 36 сторінок у картонній обкладинці. Вартість примірника -- суто символічна і становить 10 грн.

    Книжечка «Героям Слава!» (розповіді для дітей про героїв фронту і тилу) коштує всього 10,00 грн. Придбати її можна, замовивши у видавництві «Мамине сонечко» за телефонами (044) 220-42-33, 220-42-32; моб. 067 9152391, 066 4105762, 063 8781992. Докладніше про книжку -- на сайті feya.net.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.