• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Успішна країна» вимагає від ДФС припинити тиск на підприємців

    Опубликовано: 2016-02-03 15:28:03

    У партії «Успішна країна» вимагають припинити тиск на бізнес і відновити роботу електронних сервісів в повному обсязі.

    Сьогодні малий та середній бізнес, особливо ті підприємства, які є платниками ПДВ, відчувають «проблеми» з використанням електронних ключів під час здачі податкової звітності. Таким чином, ДФС намагається зменшити суму відшкодування ПДВ підприємцям.

    Подібні дії з боку уряду не тільки підривають авторитет влади і податкових служб, але й відкидають розвиток бізнесу в Україні на десятки років назад. Що, у свою чергу, призведе до ще більшого погіршення економіки країни в цілому.

    «У 2015 році 72,6% усіх звернень до антикорупційного сервісу стосувалися роботи ДФС, звітності та електронного адміністрування ПДВ. І це тільки офіційні дані. Ми, від імені малого та середнього бізнесу, вимагаємо пояснень від фіскальної служби, чому більше 7 100 скарг від підприємців пов'язані з проблемами при поданні податкової звітності та електронних сервісів», - додає голова партії.

    На думку голови партії «Успішна країна» Марини Дєдушевої, наслідки дій ДФС негативно відіб'ються на малому та середньому бізнесі, і позбавлять підприємства оборотних коштів. Невідшкодований ПДВ знизить експортний потенціал, а, отже, і приплив валютного виторгу.

    «У той час, як уряд звітує про чергові успіхи України на світовій арені, всередині країни вітчизняний бізнес позбавляють грошей на існування і розвиток. Без захисту національного виробництва не буде чим торгувати ні в ЗВТ, ні з будь-якою іншою країною. Ми вимагаємо владу зупинити махінації з безкоштовними електронними сервісами і перестати жонглювати правами українського бізнесу заради урядової звітності», - додає Марина Дєдушева.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.