• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Торгова компанія «Мегаполіс-Україна» поповнила український бюджет на 1,5 мільярди гривень

    Опубликовано: 2016-02-03 15:06:44

    Торгова компанія «Мегаполіс-Україна» в 2015 році сплатила 1 млрд. 560 млн. грн. податків та зборів до бюджетів різних рівнів. З них до державного бюджету було сплачено 1 млрд. 415 млн., до місцевих бюджетів ― 55 млн. та 88 млн. ― до бюджетів Фонду соціального страхування та Пенсійного фонду України (ЄСВ).

    Зокрема, за рік компанія сплатила 765 млн. грн. акцизного збору, 55 млн. грн. податку з доходів найманих працівників та 5 млн. грн. військового збору. Загальна сума податків, сплачених компанією у 2015 році, зросла майже у два рази (у порівнянні з 2014 роком ― 830 млн. грн., а у 2013 році ― 674 млн. грн).

    «Мегаполіс-Україна» є бюджетоутворюючим підприємством у ряді областей. Так, відрахування компанії до Державного бюджету у Тернопільській області становили 39,3% від загальної суми відрахувань в цілому по області в минулому році.

    «Завдяки прозорому обліку операційної діяльності, «Мегаполіс-Україна» забезпечує максимальну повноту і дисципліну податкових надходжень до бюджету країни. З появою компанії обсяг податків щорічно зростає,  і торік вперше перевищив 1,5 мільярд гривень» ― говорить Андрій Швирида, директор департаменту фінансів Торгової компанії «Мегаполіс-Україна».

    Державна фіскальна служба України внесла ТОВ «Торгова компанія «Мегаполіс-Україна» до Реєстру великих платників податків на 2016 рік, що свідчить про значний вклад компанії у економіку України. Нагадаємо, що у зв’язку із внесенням компанії до Реєстру великих платників податків на 2016 рік, Торгова компанія «Мегаполіс-Україна» змінила адресу реєстрації з Тернополя на Одесу.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.