• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Основи вибору мультиварки

    Опубликовано: 2016-01-29 23:01:56

    Мультиварка може стати вірною помічницею кожної справжньої господині. З її допомогою можна швидше й легше приготувати будь-яку страву, але перед тим, як її купити, треба правильно обрати цей прилад. Що важливіше – об’єм, кількість функцій чи надійність?

    Щоб познайомитись з ними достатньо переглянути кілька тематичних сторінок на на данному ресурсі. Всі вони відрізняються якістю й надійністю, але різні в інших параметрах.

    Давайте розглянемо, що за що відповідає. Потужність дуже важлива, бо чим вона більше, тим швидше буде готувати мультиварка. Але це не означає, що вам конче потрібна сама потужна модель – для потреб середньої по розмірам сім’ї цілком вистачить середньої потужності.

    Безпека потребує уваги до довжини шнура й того, наскільки він якісно приєднується до приладу. Також не менш важливим є герметика клапану й наявність системи м’якого випуску пари (що запобігає випадковим опікам).

    Об’єм чаші вже залежить виключно від розмірів сім’ї. тут варто опиратися на розміри тих каструль, які найчастіше у вас використовуються (щоб готувати супи або варити каші). Так що коли вона матиме об’єм в 4 чи 4,5 літрів, цього вистачить. Ну а з покриттям й так все ясно – це відповідає за строк використання приладу, так що економити на цьому не бажано. Але враховуйте, що це накладає й певну відповідальність – якісні речі потребують особливої уваги.

    Матеріал чаші – це вже окреме питання. Звісно, можна використовувати нержавіючу сталь, але значно краще обрати сплав алюмінію. Річ у тому, що на нержавіючу сталь негативно впливають кислоти, плюс вона дуже погано прогрівається, так що рівномірно розподілити температуру буде вкрай важко.

    Режими приготування також викликають неоднозначну реакцію. Хтось вважає, що чим їх більше, тим краще. Комусь вистачає кількох основних режимів. Але варто розуміти інше – чим більше таких функцій та «фішок», тим більша ціна мультиварки. Наприклад, наскільки часто ви користуєтесь режимом «гриль» у мікрохвильовій печі? От згідно цього й робіть висновок, чи потрібна вам фритюрниця, йогуртниця та інші «навороти», чи краще обрати модель, в якій точно є всі основні функції (хоч їх буде дуже небагато).

    Отже робіть вибір, орієнтуючись виключно на власні потреби й фінансові можливості.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.