• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Передплатна кампанія на 2016 рік стартувала сьогодні

    Опубликовано: 2015-09-28 11:45:26

    Відсьогодні в усіх відділеннях Укрпошти розпочинається приймання передплати на періодичні друковані видання на 2016 рік. В рамках передплатної кампанії споживачі можуть передплачувати видання як загальнодержавної сфери розповсюдження, так і зарубіжні. Передплата триватиме до 16 грудня 2015 року включно.

    Приймання передплати на газети та журнали здійснюється в усіх операційних залах поштамтів, центрів поштового зв’язку, у пунктах приймання передплати, а також безпосередньо листоношами на доставних дільницях.

    Уточнюємо, що вітчизняні друковані видання можна передплачувати на весь наступний рік за Каталогом видань України на 2016 рік, а зарубіжні на окремих умовах за встановленими конкретними термінами:

    – на видання, позначені двома зірочками (**) – до 28 жовтня 2015 року;

    – на видання адресної системи експедирування, крім видань, позначених двома зірочками (**) – до 07 грудня 2015 року;

    – на видання карткової системи експедирування – до 11 листопада 2015 року.

    А ми нагадуємо, що під час передплатного періоду в Головпоштамтах всіх обласних центрів України будуть проводитися Дні передплатника. Саме тут ви зможете обрати потрібне видання, передплатити його, отримати приємні бонуси за передплату, а також поспілкуватися з представниками редакцій.

     «Головним завданням поштовиків є повсюдне безперебійне забезпечення споживачів періодичними друкованими виданнями та якісне надання послуги з передплати в усіх населених пунктах України, – наголошує в. о. генерального директора УДППЗ «Укрпошта» Ігор Ткачук. 

    Передплатна кампанія на 2016 р. діє за новими тарифами, затвердженими наказом Міністерства інфраструктури України від 20.08.2015 № 335 «Про затвердження Тарифів на приймання та доставку вітчизняних періодичних друкованих видань за передплатою», зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 08.09.2015 за № 1082/27527.

    Чекаємо на вас у відділеннях поштового зв’язку та сподіваємося, що ви станете нашими постійними клієнтами.

    Будьте разом з нами! 

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.