• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Школярам цікаво, чи прислухаються до порад громадянських організацій у владі

    Опубликовано: 2015-09-11 13:28:38

    І молодь, і доросла частина суспільства мають сконсолідуватися навколо масштабних  завдань: вміння захищати  національні інтереси, відстроювати євроінтеграційний вибір країни, якому немає альтернативи, розбудувати конкурентоспроможну економіку, яка б зайняла гідне місце у світі. Про це президент УСПП Анатолій Кінах говорив  на зустрічі з учнівським та педагогічним колективом навчально-виховного комплексу «Домінанта» в Києві. 

    «Домінанта» – унікальний навчальний заклад, який об’єднує дитячий садочок, спеціалізовану школу І ступеня з поглибленим вивченням англійської мови, суспільно-гуманітарну гімназію та школу з поглибленим вивченням фізичної культури.  Серед школярів – талановиті науковці, які перемагають в Всеукраїнських наукових конкурсах Малої академії наук, шахісти, які відомі перемогами в міжнародних шахових турнірах, чудові митці. Гімназія прийняла 40 дітей-переселенців зі сходу, які добре почуваються в новому колективі.

    Виступаючи перед старшокласниками, Анатолій Кінах підкреслив, що від прийдешнього покоління суспільство очікує величезної зосередженості, патріотизму, суспільного оптимізму, праці і волі. Саме з ним пов’язані сподівання на перемогу країні на євроінтеграційному шляху, перетворення її на красиву вільну державу. «Саме ви, покоління незалежної України, не дасте повернути історію назад, доведете свою високу духовність,  моральність, патріотизм», – наголосив президент УСПП.

    Директорка «Домінанти» Світлана Уфімцева переконана, що, крім передання глибоких знань дітям, школа повинна докласти багатьох зусиль, щоб виховати активну, патріотичну, небайдужу до долі своєї країни, свого народу молоду людину. Саме тому в навчальному закладі розвивається самоуправління, пропонуються живі цікаві зустрічі та діалоги старшокласників  з відомими українцями, які багато чого досягли в життю.

    Анатолій Кінах відповів на запитання школярів, чи прислухаються до порад громадських організацій владні структури, як зробити економіку країни процвітаючою,  чи пам’ятає він своїх шкільних вчителів, як професія кораблебудівника допомогла йому бути прем’єр-міністром України. Багато учнів захотіли сфотографуватися з відомим політичним та громадським діячем. А.Кінах зробив запис у книзі почесних гостей школи.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.