• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Канівець: Об’єднання партій Порошенка й Яценюка – це намагання об’єднати адміністративний ресурс в одних руках

    Опубликовано: 2015-08-27 15:26:49

    Об’єднання «Блоку Петра Порошенка – Солідарність» і «Народного фронту» на передодні місцевих виборів – це намагання об’єднати адміністративний ресурс в одних руках. Про це в ефірі телеканалу «112» заявив народний депутат VII скликання Олег Канівець.

    Коментуючи інформацію про можливе об’єднання цих двох партій Канівець наголосив на тому, що «це повна капітуляція Яценюка перед партією Порошенка».

    «Солідарність» особливо не отримає бонусу від об’єднання з «Народним фронтом», у якого рейтинг є доволі низький. Я навіть вважаю, що Петро Порошенко доволі серйозно ризикує, оскільки негатив, який є на оцінці діяльності уряду Яценюка доволі високий. Це буде лягати і на Порошенка відповідно», – зазначив Канівець.

    «Але тут мене насторожує інше. Думаю, учасники переговорного процесу тут переслідується лише одне – намагання об’єднати адміністративний ресурс в одних руках. Тут логіка пояснюється виключно бажанням зберегти себе у владі – підняти рейтинг, застосувавши адмінресурс як по лінії Адміністрації Президента, так і по лінії Кабміну. Все це для того, щоб забезпечити необхідний результат на місцевих виборах. Але намагання осідлати коня адміністративного ресурсу повністю, закрутити гайки до неможливості, намагання за будь-яку ціну зберегти себе у владі, шляхом різних інструментаріїв, які застосовував і попередній режим – це шлях в нікуди. Історія мала б навчити. Але ні. Це все призведе до того, що і ця влада піде в небуття», – переконаний Канівець.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.