• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Пошуки нової квартири. Що вибирати вигідніше?

    Опубликовано: 2015-08-11 22:54:45

    В даний момент в Україні, не дивлячись на кризу, активно розвивається будівництво житла. У кожному місті існує десяток, а то й більше, будівельних компаній, які займаються зведенням бюджетних і елітних багатоквартирних будинків.

    Крім цього, є й державні компанії, які так само пропонують свої варіанти новобудов.

    До недавнього часу діяла програма по дотаціям з бюджету країни, на купівлю житла для молодих сімей в Україні. Зараз дана програма припинена, але через конкуренцію на ринку житла постійно з'являються пропозиції від забудовників з дешевими кредитами або знижками.

    Важливо відзначити, що на вторинному ринку однокімнатна квартира в Чернівцях коштує зараз від $ 18 000.

    Що стосується новобудов, ціна залежить саме від точної площі квартири. Хороші варіанти пропонує будівельна компанія suzirya-ltd.com. Найдешевшим варіантом є купівля квартири на стадії її будівництва. У такому випадку можна заощадити приблизно 30% вартості. Крім цього, якщо у покупця немає можливості оплатити одразу всю вартість квартири, діють кредитні програми від забудовника. Але тут важливо не потрапити до рук фіктивної компанії, яка, зібравши гроші, зникне, не почавши будівництва.

    Звичайно, в такому випадку клієнт переплачує, але поступово щомісяця або щокварталу оплачується значно менша сума платежу.

    Розглядати можна різні варіанти через те, що новобудови у місті Чернівці дуже різноманітні, розташовані в різних районах і від різних забудовників.

    При покупці квартири в новобудові, як правило, покупець отримує «сирець».

    Що це означає? Це квартира повністю без ремонту, з наявністю тільки дверей, вікон і опалювального обладнання. У такому випадку варто задуматися і про майбутній ремонт, інтер'єр, меблі та про багато іншого. Є можливість відразу замовити ремонт від забудовника за додаткову плату.

    Якщо ж робити покупку квартири на вторинному ринку, можна знайти прекрасні варіанти за низьку ціну.

    Нерідко господарі перед терміновим виїздом за кордон за низькою ціною продають своє майно з хорошим ремонтом, меблями та іншими речами для побуту.

    У таку квартиру можна заїжджати і жити. Для того, щоб знайти такий варіант, обов'язково потрібно стежити за пропозиціями продавців.

    Як правило, такі варіанти відразу з'являються в списку маклерів і агентств нерухомості, які стягують додаткові гроші за свої послуги.

    Однак, якщо мати велике бажання знайти можна навіть голку в стозі сіна, а хороша квартира не є винятком. Вдалого Вам вибору та щасливого життя в новій оселі!

     

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.