• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 10 серпня демобілізовані військовослужбовці із зони АТО переорієнтовуватимуться на професії мирного часу, а внутрішньо переміщені особи вчитимуться бути унікальними та креативними на ринку праці

    Опубликовано: 2015-08-10 10:03:21

    10 серпня 2015 року:

    о 12 годині в Інформаційно-консультаційному центрі державної служби зайнятості, який розташований в приміщенні Харківського обласного центру зайнятості за адресою: м. Харків, вул. Броненосця «Потьомкін», 1-А, здійснюватиметься переорієнтація демобілізованих військовослужбовців із зони АТО на професії мирного часу та навчання внутрішньо переміщених осіб із місць проведення АТО унікальності, креативності, націленості на результат при пошуку роботи та провадження бізнесу.

    З військовослужбовців в оператори з обробки інформації та програмного забезпечення, кухарів та фахівців металообробної галузі (токарів, фрезерувальників, верстатників широкого профілю, операторів верстатів з програмним керуванням). Державна адаптація захисників Вітчизни до сучасних умов ринку праці здійснюватиметься за державні кошти, а навчання внутрішньо переміщених осіб із місць проведення АТО за гранти міжнародних організацій.

    о 15 годині в приміщенні прес-центру Харківської обласної державної адміністрації (м. Харків, вул. Сумська, 64) відбудеться прес-брифінг Голови Державної служби зайнятості (керівника Центрального апарату) Ярослава Кашуби, директора ПРООН в Україні Янтомаса Хімстра, т.в.п. заступника голови Харківської облдержадміністрації Вадима Глушка, директора Департаменту соціального захисту населення ОДА Юрія Шпараги, директора Харківського обласного центру зайнятості Володимира Міненка. які сьогодні відвідають всі вищезазначені заходи та ознайомляться зі специфікою регіонального ринку праці.

    Під час брифінгу обговорюватимуться проблеми з якими стикаються внутрішньо переміщені особи та демобілізовані учасники АТО, внаслідок конфлікту на Донбасі, презентуватимуться можливості ПРООН з надання їм допомоги у професійній підготовці та працевлаштуванні, перспективи ефективного функціонування системи Державної служби зайнятості України.

    У ході візиту до Харківської області представники Програми розвитку ООН та Державної служби зайнятості також оглянуть роботу волонтерського пункту «Станція Харків» та Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.