• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • КМЄС підтримує імплементацію закону про поліцію

    Опубликовано: 2015-08-10 08:39:55

    Калман Міжей, Голова Консультативної місії Європейського Союзу в Україні і прем'єр-міністр Арсеній Яценюк провели ще одну робочу зустріч і обмінялися думками щодо стану справ у реформі сектору цивільної безпеки загалом та діяльності Місії зокрема. 

    Разом з прем'єр-міністром на зустрічі була присутня заступник міністра внутрішніх справ Ека Згуладзе. Обидві сторони обговорили особливу роль КМЄС в імплементації нового закону про поліцію.

    «Я дуже задоволений нашою допоміжною роллю у цьому важливому етапі. Розгортання процесу реформ є досить обнадійливим», - сказав Голова Місії  після зустрічі.

    Це зрозуміло, враховуючи, що Місія також допоможе створити нові структури громадського порядку в Національній поліції, відповідно до кращих європейських практик і стандартів.

    Місія і в подальшому надаватиме допомогу Україні у розмежуванні слідчих компетенцій між різними правоохоронними органами та у створенні програми захисту свідків.

    Пан Яценюк привітав підтримку Місії і закликав установи ЄС і держави-члени підтримати процес реформування сектору цивільної безпеки України за допомогою тренінгів і надання необхідного обладнання. Він розраховує обговорити ці питання в подальшому з Послами ЄС з політико-безпекового комітету, які відвідають Україну у вересні.

    Наприкінці Калман Міжей проінформував прем'єр-міністра, що КМЄС посилює свій відділ із регіональних зв’язків. Місія направить додаткових співробітників до областей для ретельного вивчення ситуації в секторі цивільної безпеки у світлі європейського передового досвіду і для виявлення прогалин і успіхів, які будуть включені в стратегічні рекомендації для української влади.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.