• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Департамент містобудування та архітектури підтримав пропозицію мешканців «Русанівки» щодо розвитку мікрорайону

    Опубликовано: 2015-07-23 08:27:10

    Департамент містобудування та архітектури інформує про внесення змін до проекту детального плану території в межах просп. Возз‘єднання, залізниці, Броварського проспекту, Русанівської протоки та Русанівського каналу у Дніпровському районі Києва.

    Враховуючи пропозиції територіальної громади, Департамент, як замовник ДПТ доручив розробнику (ТОВ «Виробничо-технічна агенція») внести зміни до проектної документації, що передбачають збереження гаражних кооперативів на території мікрорайону «Русанівка» по вул. Марини Раскової, 52 та 52-А. Беззаперечна позиція щодо збереження функції існуючої території була висловлена директором Департаменту містобудування та архітектури Сергієм Целовальником після ряду зустрічей з розгляду ДПТ, у тому числі з представниками мешканців мікрорайону.

    Нагадаємо, що попередніми проектними рішеннями пропонувалося створити на місці гаражних кооперативів багаторівневий паркінг із надбудовою офісних приміщень, спираючись на те, що вздовж лінії існуючих гаражів проходить магістраль загальноміського користування. Однак такий варіант розвитку мікрорайону не був підтриманий місцевими мешканцями. Саме тоді було вирішено переглянути проектні пропозиції та опрацювати спірні питання в рамках відкритої зустрічі з уповноваженими представниками територіальної громади Києва.

    Новий проектний план ДПТ із внесеними змінами було презентовано розробниками під час зустрічі з громадою мікрорайону 16 липня 2015 року.

    Наразі Департамент продовжує співпрацювати з представниками мешканців «Русанівки» у форматі «відкритого діалогу».

    Зазначимо, що Департаментом було оприлюднено інформацію про проведення громадських слухань на офіційному сайті: http://kga.gov.ua/rss/918-uvaga-gromadski-slukhannya-proektu

    Процедура громадських слухань тривала 21.01.2015 до 20.02.2012, після чого проходило обговорення результатів громадських слухань.

    Прес-служба Департаменту містобудування та архітектури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.