• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Реанімаційний пакет законопроектів про медичну реформу можуть затвердити вже наступного тижня

    Опубликовано: 2015-07-22 08:38:20

    Ірина Сисоєнко звернулась з вимогою до Ольги Богомолець  щодо термінового  розгляду законопроектів про медичну реформу.

    Блокування та фактичне затягування керівництвом комітету ВР України з питань охорони здоров’я Ольгою Богомолець, Олегом Мусієм та Оксаною Корчинською розгляду законопроектів щодо реформи охорони здоров’я, на які чекає суспільство та медична спільнота, -  недопустиме.   Про це заявляє заступник голови Комітету ВР України з питань охорони здоров’я, народний депутат  фракції «Об’єднання Самопоміч» Ірина Сисоєнко. 

    «Реформи в такій соціально вразливій сфері, як сфера охорони здоров’я мають починатися вже. Кожна людина, кожен пацієнт  та медичний працівник чекають на ті покращення, які були задекларовані та обіцяні можновладцями.  Тому позиція щодо свідомого блокування розгляду законопроектів у сфері охорони здоров’я є нічим іншим, як небажанням та відкритим протистоянням суспільному інтересу. Сьогодні, на першому місці має бути захист прав наших громадян, і ми повинні докласти максимум зусиль для реалізації даних законодавчих ініціатив. Це принципова позиція фракції «Об’єднання Самопоміч»» - зазначила Ірина Сисоєнко. 

    21 липня 2015 року  народний депутат звернулась до керівництва комітету  ВР України з питань охорони здоров’я з вимогою терміново призначити засідання Комітету задля розгляду  законопроектів  №2309а (проект Закону про внесення змін до проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства з питань охорони здоров’я), № 2310а (проект Закону про внесення змін до підрозділу ; розділу XX “Перехідні положення» Податкового кодексу України щодо удосконалення законодавства з питань охорони здоров’я) , № 2311а (проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України України щодо удосконалення законодавства з питань охорони здоров’я) та альтернативних законопроектів у сфері охорони здоров’я, поданих на розгляд Комітету.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.