• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 40 бійців «Правого Сектору» прийнято до лав «Азову»

    Опубликовано: 2015-07-16 08:31:45

    У зв’язку з переформатуванням полку “Азов” у бригаду, що передбачає збільшення штату до 2500 осіб, до нас звернулись наші побратими з 7-го батальйону Добровольчого Українського Корпусу «Правий Сектор» під командуванням друга «Рема» із пропозицією прийняття їх до лав “Азову”. Переговори, що проводились між нами були призупинені у зв’язку з мукачевськими подіями, щоб не загострювати і без того критичну ситуацію.  Цих воїнів ми знаємо ще з часу початку війни. До лав підрозділу друга «Рема», так само, як і до полку “Азов”, зголошувались українські патріоти та націоналісти. Не для політичних дивідендів ці вояки стали зі зброєю в руках проти агресора, але із твердою метою відновити соборність України.

    У доленосний для Батьківщини час, що вимагає від кожного з нас надзусиль та особистої відповідальності за майбутнє прийдешніх поколінь, як ніколи цінним є єднання побратимів навколо єдиного державотворчого осердя.

    Різноголосся між різними течіями, назвами та брендами має бути стертим перед обличчям спільного ворога та боротьбою із ним. Міцне братерське рукостискання – найуспішніша зброя в подоланні розбрату та подальшому створенні нового суспільства. Ми готові першими зробити цей крок і ми щиросердно чекаємо наших фронтових побратимів по зброї серед азовців. Тому командуванням полку було прийнято рішення прийняти побратимів з підрозділу «Рема» у кількості 40 чоловік.

    Прес-служба полку «Азов»

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.