• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • АНДРІЙ БІЛЕЦЬКИЙ: У ДЕРЖАВИ ВІДСУТНЄ БУДЬ-ЯКЕ СТРАТЕГІЧНЕ БАЧЕННЯ СИТУАЦІЇ НА ЗВІЛЬНЕНОМУ ДОНБАСІ

    Опубликовано: 2015-07-08 15:56:46

    Командир полку «Азов» Андрій Білецький вважає, що у держави відсутнє стратегічне бачення вирішення ситуацію на звільненій частині Донбасу в соціально-економічному плані. Про це він заявив в ефірі каналу «112».

    «Важка соціально-економічна ситуація на звільненій частині Донбасу – це поганий сигнал, який ми відправляємо на ту сторону, яка окупована. Візьмемо до прикладу Маріуполь – півмільйонне місто з величезною військово-промисловою потужністю, з можливістю робити БТРи і т. д.  Зараз воно взагалі не має жодних державних військових замовлень. Як результат, місто, знаходячись в стані облоги, помирає в економічному плані, закриваються заводи. Я розумію, що розміщувати державні замовлення та економічні потужності в Маріуполі – це ризик. Але це все ж таки питання не економічні, а, в першу чергу, політичні», – підкреслив він.

    На думку Білецького, держава має давати людям передусім економічний посил, заручитися гарним ставленням з боку місцевого населення. На противагу сепаратизму та відвертому бандитизму інвестувати треба у розвиток українського Донбасу. І саме від цього обов’язково буде позитивний результат.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.