• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Суд робить все, щоб справа проти Шокіна не була розглянута – Купрій

    Опубликовано: 2015-06-23 08:53:46

    Працівники Окружного адміністративного суду міста Києва своїми діями прагнуть зірвати розгляд позову народного депутата Віталія Купрія до Генерального прокурора Віктора Шокіна щодо ненадання інформації про відкриті кримінальні провадження за заявами екс-начальника Держфінінспекції Миколи Гордієнка.

    Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook повідомив сам нардеп. 

    «В п’ятницю, 19 червня, отримав ухвалу Окружного адміністративного суду міста Києва про відкриття провадження і призначення розгляду справи по моєму позову до Генпрокурора Шокіна… І все б нічого, якби ухвала не була датована 3 червням, а справу не було призначено на 11 червня. При цьому на ухвалі стоїть відмітка Апарату Верховної Ради, що лист зайшов 17 червня», - зазначив Купрій.

    Народний депутат впевнений, що таким чином суд спеціально намагається уникнути розгляду цієї справи і не інформує його як позивача належним чином про дату судового засідання.

    «Як ухвала з адмінсуду, що знаходиться за 15 хвилин дороги від ВРУ, могла йти поштою два тижні?! І це при тому, що такий лист надсилався прискореною доставкою.  До того ж, при отриманні подібних листів завжди просять розписатися на картці отримання кореспонденції, але цього разу суд чомусь не був зацікавлений в подібному. Очевидно, що суд робить все для того, щоб не розглядати справу», - підкреслив Віталій Купрій.

    Депутат повідомив, що, відповідно до ч. 3 ст. 128 КАСУ, у разі повторного неприбуття позивача, належним чином повідомленого про дату, час і місце судового розгляду, без поважних причин, якщо від нього не надійшло заяви про розгляд справи за його відсутності, суд залишає позовну заяву без розгляду.

    Віталій Купрій припускає, що хоч його і не інформували належним чином, але в даному випадку суд на свій розсуд вважатиме, що народний депутат був проінформований.  

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.