• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зомбіпарад пройшов вулицями Києва

    Опубликовано: 2015-06-22 08:36:46

    У неділю, 21 червня, у Києві відбувся «великий марш» зомбі на честь газети «Вести». Кінцевим пунктом було центральне відділення Служби безпеки України. Зомбі прийшли під стіни СБУ, щоб подякувати за підтримку проросійської газети «Вести» та захист «свободи кремлівського слова» в Україні. Адже недолугі спроби боротьби проти холдингу лише наводять на думку, що вони тільки імітують активну діяльність замість вживати жорстких заходів, на що заслуговує ця кремлівська агітка.

    Зомбі закликали перехожих не припиняти читати «найправдивішу кремлівську пропаганду», поширювати газету серед знайомих та родичів. На знак особливої вдячності СБУ за їхню бездіяльність відбулося урочисте встановлення дошки подяки на будинок СБУ під святкову канонаду «реактивної артилерії». Ця канонада також супроводжувала ходу зомбі, які були «прикрашені» атрибутами ворожої Росії (георгіївськими стрічками, російськими триколорами, кокошниками) та грали на традиційних російських музичних інструментах.

    Загримовані активісти та небайдужі громадяни в такий спосіб вкотре привернули увагу громадськості та правоохоронних органів до небезпеки російської пропаганди, яку публікують «Вести», ще й під час війни з Росією. Активісти стверджують, що в місцях розповсюдження газети спостерігається постійне скупчення сепаратистів, які відверто закликають до повалення державного ладу України.

    Як відомо, «Вести» — це друковане видання, що публікує недостовірні матеріали, чутки, які розпалюють сепаратизм, сіють безпідставну паніку та зневіру серед громадян України — тобто спрямовані на порушення суверенітету та територіальної цілісності нашої держави. СБУ стверджує, що газета має нелегальні джерела фінансування. Попри цей кричущий факт, газету щоранку роздають тисячними накладами киянам та гостям столиці. Так мешканці Києва й інших великих міст України, де також активно роздають цю макулатуру, щодня стають жертвами маніпуляцій з боку Кремля в інформаційній війні. Активісти Громадянського руху «Відсіч» неодноразово проводили акції в місцях роздачі газети «Вести», щоб показати громадянам, що «Вести» — це рупор Кремля.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.