• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зомбіпарад пройде вулицями Києва

    Опубликовано: 2015-06-18 13:28:12

    Неділя, 21 червня, о 12.30 від Оперного театру до центрального відділення Служби безпеки України відбудеться зомбімарш.

    У неділю, 21 червня, відбудеться “великий марш” зомбовєстєй до центрального відділення Служби безпеки України.  Зомбі прийдуть під стіни СБУ для того, щоб подякувати українським службовцям за підтримку проросійської газети "Вести" та захист “свободи слова Кремля” на теренах України. Планується здійснити урочисте встановлення дошки подяки на будинок СБУ під святкову канонаду “реактивної артилерії”, яка буде постійно супроводжувати марш задля залякування перехожих. Загримировані активісти та небайдужі громадяни в такий спосіб хочуть вкотре привернути увагу громадськості України та правоохоронних органів до небезпеки російської пропаганди “Вестей” в умовах війни, оскільки, на даний момент, окрім бездіяльності правоохоронних органів щодо випуску власне газети “Вєсті” в місцях розповсюдження газети спостерігається постійне скупчення сепаратистів, які відверто закликають до повалення державного ладу України. Тому активісти закликають СБУ до відповідних дій та наголошують, що досить жувати соплі – варто займатися дійсно безпекою України.

    Також всі небайдужі до даної тематики громадяни можуть прийти на гримування учасників акції, що розпочнеться о 12.00 біля Оперного театру та триватиме до 12.30.

    Як відомо, "Вести" - це друковане видання, що публікує матеріали, які пропагують сепаратизм, сіють безпідставну паніку серед громадян України, а також спрямовані на порушення територіальної цілісності нашої держави. СБУ стверджує, що газета має нелегальні джерела фінансування. Попри цей кричущий факт, газету щоранку роздають тисячними накладами киянам та гостям столиці, де під видом об'єктивної інформації, подають чутки, непідтвердженні дані, навмисне перебільшені факти тощо. Тим самим мешканці Києва та інших великих міст України, де так само активно роздають цю макулатуру, кожен день стають жертвами маніпуляцій з боку Кремля в інформаційній війні. Активістами Громадянського Руху “Відсіч” неодноразово були проведені акції в місцях роздачі газети “Вєсті” задля привернення уваги громадськості до такого небезпечного для України явища як прокремлівська газета “Вєсті”.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.