• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Маленьких киян із сімей військових, які загинула на Сході країни відправили на відпочинок до Карпат

    Опубликовано: 2015-06-16 11:30:07

    Нещодавно в столиці проведено чергову благодійну акцію на підтримку сімей учасників антитерористичної операції на Сході країни.

    На зібрані кошти благодійниками організовано літній відпочинок у Закарпатті для  21 дитини із сімей військових, які загинули на Сході України, захищаючи державу від зовнішнього агресора. Маленькі кияни отримали путівки, які розраховані для кожного індивідуально з урахуванням того, що відпочинок може бути запланований саме у той період (зміну), коли їм буде зручно. А програма відпочинку для малечі буде направлена не тільки на оздоровлення, але що найважливіше на  фахову психологічну підтримку після втрати батька.

    «Трагедія, яка прийшла в нашу країну, об’єднала всіх нас спільним бажанням підтримати наших воїнів, які виборюють незалежність України на Сході. З великим та щирим бажанням ми надаємо підтримку сім’ям учасників АТО.  Сьогодні дуже важливо знайти у своєму серці місце не тільки для почуття патріотизму, а і для дієвих та реальних вчинків! Це невелика частина того, що ми можемо та маємо зробити, засвідчуючи свою повагу і вдячність нашим Героям!» - зазначив громадський активіст та волонтер Роман Косинський, який неодноразово приймав участі у подібних благодійних заходах.

    Директор Першої академії тенісу UTA Олексій Коваленко, один із організаторів благодійної акції звернувся до всіх присутніх  та пояснив чому академія вирішила долучитися до заходу: «Запрошені діти , переважно кияни, що проживають у різних районах нашого міста, але всіх їх об’єднує одне спільне горе – втрата батька у зоні бойових дій. Багато вихованців академії Першої академія тенісу UTA – діти, тому ми й вирішили допомогти саме дітям, які більш ніж будь-хто інший потребують піклування та уваги з боку громади».

    Також до благодійної акції долучився й столичний девелопер – компанія UDP, яка також брала активну участь у організації даного проекту.

    Проведені показові виступи для дітей від професійних тренерів та чемпіонів України  з великого тенісу та влаштовані дитячі спортивні інтерактивні заходи додали позитивного настрою не тільки дітлахам, але і їх рідним.

    Тож спільними зусиллями небайдужих людей діти отримали допомогу на шляху до реабілітації після тяжкої втрати.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.