• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Заступник Міністра культури з питань європейської інтеграції перебуває у Брюсселі для переговорів щодо приєднання до європейських культурних програм

    Опубликовано: 2015-06-15 12:55:08

    15 червня Андрій Вітренко  бере участь у засіданні Тематичної  платформи №4 «Контакти між людьми»  ініціативи ЄС «Східне партнерство». Дискусія присвячена чотирьом напрямкам роботи платформи – культурі, освіті та науці, з особливим акцентом на питання участі молоді.

    Платформа започаткована для обговорення питань культурної політики країн-учасниць Східного Партнерства та питань Культурної програми Східного партнерства та оновленої програми ЄС «Креативна Європа» 2014-2020.

    У рамках Робочої програми тематичної платформи № 4 «Контакти між людьми» ініціативи ЄС «Східне партнерство» на 2014-2015 роки Міністерство культури України спільно з Європейською Комісією планує організувати круглий стіл за участю провідних експертів на тему «Трансформація європейських культурних програм: досвід та перспективи».

    Мета заходу – проаналізувати діяльність європейських культурних програм: «Культура», «MEDIA», «MEDIA MONDUS», зокрема зосередити увагу на результатах, досягнутих за період участі країн-учасниць СхП в програмі «Культура» та окреслити перспективи подальшої їхньої участі в оновленій програмі «Креативна Європа». У жовтні 2014 року Мінкультури та Єврокомісія проводили в Києві Міжнародну конференцію високого рівня «Культурна політика в Європі сьогодні: фінанси, менеджмент, розширення аудиторії».

    У вівторок, 16 червня заплановані зустрічі заступника Міністра культури з питань європейської інтеграції у Директораті з питань освіти та культури Європейської комісії. Темою переговорів стане процес узгодження проекту угоди про приєднання України до програми «Креативна Європа».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.