• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Святійший Патріарх Філарет очолить багатотисячне паломництво до Георгієвського монастиря на Козацьких могил під Берестечком

    Опубликовано: 2015-06-12 16:43:53

    Рівненська область. Неділя. 14 червня 2015 року о 9:00 Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет очолить Літургію та державні урочистості з нагоди вшанування пам'яті козаків та селян - учасників бою під Берестечком у Георгієвському чоловічому монастирі на Козацьких могилах у селищі Пляшева, Радивилівського району, Рівненської області.

    Святійший Владика помолиться за перемогу українського війська, мир в Україні та звернеться до присутніх з промовою.

    Після закінчення Літургії Святійший Патріарх Філарет очолить пішу ходу до кургану пам'яті козаків та селян - учасників бою під Берестечком, де відслужить Панахиду та покладе квіти.

    Після Панахиди відбудеться підхід Святійшого Патріарха до преси.

    Святійшому Владиці співслужитимуть єпископи та духовенство з різних куточків України.

    Традиційно на паломництво до Георгієвського монастиря на козацьких могилах прибудуть тисячі православних вірних з різних куточків України. За давньою традицією деякі групи паломників долають шлях до монастиря на Козацьких могилах пішки сотні кілометрів.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.