• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ізраїльські психологи навчатимуть Київських спеціалістів як працювати з тими, хто отримав психологічні травми в зоні АТО

    Опубликовано: 2015-06-10 14:38:05

    11  червня 2015 року у конференц-залі готелю "КосмополитЪ" (м. Київ) відбудеться семінар фахівців Ізраїльської Коаліції травми з питань психологічної реабілітації. Захід проводить Посольство Ізраїлю в Україні у партнерстві з заступником голови парламентського Комітету з питань охорони здоров'я  Іриною Сисоєнко, українським представництвом Американського єврейського комітету "Джойнт" та Почесним консулом держави Ізраїль Олегом Вишняковим.

    Передбачається, що в рамках заходу навчання пройдуть психологи, педагоги та соціальні працівники з різних регіонів України, які працюють з найбільш вразливими соціальними групами населення – дітьми, вимушеними переселенцями та сім'ями учасників АТО.

    Головні аспекти тренінгу: виявлення симптомів психотравми та "вигорання", надання першої допомоги при гострих реакціях на травмуючи події. Також передбачається навчання багаторівневій системі роботи з сім'ями, що втратили близьких у АТО та переселенцями.

    Учасники отримають унікальний досвід з психологічної реабілітації, діючий у країні Ізраїль, яка тривалий час знаходиться у стані війни.

    Тренінг проводитимуть:

    Алекс Гершанов (Gershanoff Alexander) - фахівець по роботі з травмою, координатор Israel crisis management center. Алекс має величезний практичний досвід в організації та наданні психологічної та соціальної допомоги сім'ям загиблих. Разом з колегами, пан Алекс працює з населенням під час проведення бойових дій: організовує групи підтримки в обстрілюваних районах, працюють безпосередньо на місці прямого попадання снаряду в житлову будівлю.

    Алекс Маляр (Alex Malyar) – психотерапевт міської лікарні Бней Цион (Ротшильд),  представник Ізраїльської коаліції травми.

    Тренінг відкриють:

    Іцхак Кармель Каган, заступник Посла Держави Ізраїль в Україні.

    Ірина Сисоєнко, заступник голови парламентського Комітету з питань охорони здоров'я.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.