• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ми Батьківщиною не торгуємо! - Людмила Денісова під час Постійного комітету ПАЧЕС у Молдові

    Опубликовано: 2015-06-09 08:40:08

    «Україна виступила проти підтвердження мандату для нового члена від російської делегації у ПАЧЕС – депутата держдуми РФ, куратора Криму Романа Худякова. Саме він 10 квітня цього року запропонував направити в Україну російських солдат через загрозу безпеки РФ. Худяков заявив, що “інтернет сповнений свідчень того, як колони американської та європейської військової техніки стягуються до кордонів ЛНР і ДНР, а також до кордонів Росії”», - повідомила Керівник Постійної делегації Верховної Ради України у Парламентській асамблеї Чорноморського Економічного Співробітництва Людмила Денісова після засідання Постійного комітету ПАЧЕС 8 червня 2015 року.

    За її словами, підтвердження нових членів на Постійному комітеті відбувається консенсусним голосуванням.

    «Враховуючи, що Україна проголосувала проти, рішення щодо Худякова прийнято не було. Це питання члени Постійного комітету розглянуть завтра перед засіданням 45-ї Генеральної Асамблеї ПАЧЕС. Однак, позиція України не зміниться – ми Батьківщиною не торгуємо!», - наголосила Людмила Денісова.

    Нагадаємо, що 8-10 червня у Кишиневі (Республіка Молдова) проходить засідання 45-ї Генеральної Асамблеї Парламентської асамблеї Чорноморського Економічного Співробітництва. До складу української делегації входять народні депутати України Олена Масоріна, Рефат Чубаров, Сергій Куніцин, Віктор Кривенко, Андрій Гордєєв, Микола Скорик, Артем Вітко.

    Зазначимо, що перед Генасамблеєю відбувається засідання Постійного комітету, під час якого затверджуються питання, визначені статутом ПАЧЕС. На сьогодні членами ПАЧЕС є 12 країн: Азербайджан, Албанія, Болгарія, Вірменія, Греція, Грузія, Молдова, Росія, Румунія, Сербія, Туреччина та Україна. Метою Асамблеї є забезпечення правової бази економічного, торговельного, соціального, культурного та політичного співробітництва між країнами; прийняття законодавства, необхідного для реалізації рішень, що приймаються главами держав та урядів або міністрами закордонних справ країн-членів ОЧЕС; сприяння національним парламентам у зміцненні парламентської демократії; розвиток співробітництва з міжнародними та регіональними організаціями.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.