• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Військовослужбовця-дезертира засуджено на 4 місяці гауптвахти

    Опубликовано: 2015-05-18 14:42:19

    Гайсинський районний суд Вінницької області погодився з позицією військової прокуратури Вінницького гарнізону Центрального регіону України та з урахування обставин вчиненого військовослужбовцем кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 408 КК України (дезертирство, тобто самовільне залишення військової частини або місця служби карається позбавленням волі на строк від двох до п’яти років), призначив йому покарання у виді арешту строком на чотири місяці із відбуттям покарання на гауптвахті.

    Встановлено, що призваний за мобілізацією військовослужбовець військової служби однієї з військових частин Вінницького гарнізону, після проходження лікування, маючи об’єктивні можливості для повернення у військову частину, ухилився від проходження військової служби у період з 16 вересня 2014 року по теперішній час.

    При винесенні вироку суд врахував визнання вини військовослужбовцем, його щире каяття у вчиненому кримінальному правопорушенні та активне сприяння у розкритті злочину.

    Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.