• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • І-й щорічний Українсько-Словацький форум

    Опубликовано: 2015-05-15 08:45:28

    Національний інститут стратегічних досліджень та його філіал в м. Ужгороді спільно з Дослідницьким центром Словацької асоціації зовнішньої політики за сприяння Міністерства закордонних справ України та Міністерства закордонних та європейських справ Словацької Республіки проводять І-й щорічний Українсько-Словацький форум.

    15 травня 2015 року      10:00-18:00

    Конференц-зал Національного інституту стратегічних досліджень

    (ст. метро «Університет», вул. Пирогова, 7а, 3-й поверх.)

    Реєстрація учасників:  з 9.30-00 до 10-00.

    Проведення Українсько-Словацьких /Словацько-Українських/ форумів здійснюється в продовження домовленостей на рівні міністрів закордонних справ країн Вишеградської четвірки про надання Україні допомоги в проведенні реформ у конкретних сферах в рамках імплементації Україною Угоди про асоціацію з Європейським Союзом. Словаччина надаватиме допомогу, переважно в сфері енергобезпеки та реформування сектору безпеки. Форуми проводитимуться почергово в Україні та Словаччині і мають стати платформою для двосторонніх консультацій з актуальних питань словацько-українських відносин за участю представників органів державної влади, експертного середовища, громадських організацій та бізнес-спільнот обох країн.

    Метою І-го Форуму є:

    оцінка перспектив поглиблення двостороннього співробітництва між Україною та Словаччиною в сфері енергетики (в т.ч. безпеки постачань природного газу, реформування енергетичного сектору та підвищення енергетичної ефективності);
    окреслення форм співпраці по реформуванню сектору безпеки;
    визначення пріоритетів надання Словаччиною допомоги Україні та розробка відповідних рекомендацій для урядів обох країн.
    До участі в Форумі запрошені представники органів державної влади, експертного середовища, громадських організацій, бізнес-спільнот обох країн та ЗМІ. Зокрема, з української сторони запрошені представники Адміністрації Президента України, Ради національної безпеки і оборони України, Міністерства закордонних справ України, Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, Комітетів  Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики і ядерної безпеки та з питань національної безпеки і оборони. Участь у Форумі візьмуть Державний секретар Словацької Республіки, Надзвичайний та Повноважний Посол Словацької Республіки в Україні, представники Міністерства закордонних та європейських справ Словацької Республіки.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.