• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Андрій Парубій: «Самооборона Майдану» зареєструвала законопроект №2840, який передбачає посилення кримінальної відповідальності за контрабанду товарів

    Опубликовано: 2015-05-14 13:28:25

             Сьогодні, депутатами від «Самооборони Майдану» зареєстровано законопроект №2840, який передбачає несення кримінальної відповідальності за контрабанду та більш жорсткі санкції по розширенні видів товару, за які надається кримінальна відповідальність. Про це повідомив перший віце-спікер парламенту, керівник «Самооборони Майдану» Андрій Парубій на брифінгу у Верховній Раді.

             «В період роботи в округах, депутати від «Самооборони Майдану провели рейд по південних областях України, зокрема в Одеській, Херсонській та Миколаївській та виявили системну контрабанду нафтопродуктами від російського бізнесу, що призводить до величезних втрат українського бюджету» - сказав перший віце-спікер ВР.

             «Більш того, були виявлені просто неймовірні факти, коли нафтопродукти перевозяться на окуповані території через українські порти та українську територію. Тому мною, як першим заступником голови ВР, було направлені звернення у всі силові органи, а саме до Генпрокуратури, МВС та СБУ» - додав він.

             Також, Парубій повідомив, що були організовані спільні блокпости «Самооборони Майдану» і правоохоронних органів по зупинці і виявленні контрабандних товарів, які з російської території попадають на Україну.

             «Ми виявили дві ключових проблеми в цій сфері. Перша: відсутність достатньо ефективної діяльності українських правоохоронних органів та друга: прогалина в українському законодавстві, яка полягає у тому, що контрабанда великої кількості товарів несе лише адміністративну відповідальність» - зауважив Андрій Парубій.

             «Наш рейд триває, ми звернулися до усіх правоохоронних органів і спільно зробимо все можливе, щоб зупинити контрабанду на території нашої країни, особливо, коли контрабандою займається країна-агресор, забезпечуючи окуповані території» - наголосив керівник «Самооборони Майдану».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.