• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Військовою прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт щодо хабарника - заступника військового комісара

    Опубликовано: 2015-04-22 08:39:29

       Військовою прокуратурою Харківського гарнізону Центрального регіону України в місячний строк розслідувано та направлено до суду обвинувальний акт за підозрою заступника військового комісара одного з районних військових комісаріатів м. Харкова в одержанні неправомірної вигоди для себе в розмірі понад 6500 грн за виконання ним дій щодо сприяння громадянину в ухиленні від призову під час мобілізації.
       Вказаний військовослужбовець був викритий 16 березня 2015 року військовою прокуратурою Харківського гарнізону Центрального регіону України в ході проведення заходів спільно з Управлінням Служби безпеки України в Харківській області та затриманий під час отримання неправомірної вигоди.
       Злочинні дії підозрюваного кваліфіковані слідством за ч. 1 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції або одержання неправомірної вигоди службовою особою).
       Санкція даного злочину передбачає покарання до чотирьох років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі спеціальною конфіскацією.
     
    Прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.