• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Мінкультури провів навчання для здобуття грантів ЮНЕСКО

    Опубликовано: 2015-04-14 08:26:52

    10 квітня 2015 року Український центр культурних досліджень за підтримки Міністерства культури провів семінар на тему: «Практична реалізація Конвенції про охорону та заохочення розмаїття форм культурного самовираження: рекомендації щодо складання заявок на грантові проекти».
     
    Реалізація ідей та положень Конвенції про охорону та заохочення розмаїття форм культурного самовираження можлива через конкретні заходи, проекти та програми, що сприятимуть міжкультурному діалогу, взаєморозумінню, піднесенню творчого потенціалу суспільства через залучення громадян до активної діяльності, участі в прийнятті й реалізації стратегічних рішень, розвитку культурних індустрій.
     
    Учасникам семінару представили можливості отримання грантів від Міжнародного фонду культурного розмаїття ЮНЕСКО, а також надано рекомендації для складання проектних заявок.
     
    Участь у семінарі взяли менеджери міжнародних організацій та фондів, представники Міністерства культури України, Українського центру культурних досліджень, керівники обласних управлінь культури, представники громадських організацій.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.