• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Більше 3,5 тисяч киян взяли участь у дослідженні транспортних проблем столиці

    Опубликовано: 2015-03-13 11:53:00

    Департамент містобудування та архітектури інформує про те, що у Києві продовжується електронне опитування мешканців міста щодо їх транспортної поведінки. Дослідження мобільності населення проводитися з метою створення транспортної моделі столиці, яка необхідна для прогнозування та вирішення транспортних проблем Києва.

    За словамизаступника директора Департаменту містобудування та архітектури Андрія Вавриша, участь в опитуванні вже взяли понад 3,5 тис.киян, серед яких більшість – люди у віці від 25 до 35 років.

    «Жителі столиці зацікавлені не тільки у швидкому вирішенні транспортних проблем столиці, але  й у якісному підході до цього питання. Ми дуже вдячні всім, хто не полінувався взяти участь в опитуванні і допоміг нам зробити анкету більш зручною, виправити деякі помилки. Протягом місяцями отримали понад 3,5 тисячі заповнених анкет. Це дуже хороші результати. Проте ми очікуємо на ще більшу кількість даних. Тому всім, хто вже взяв участь в опитуванні, пропонуємо допомогти заповнити анкету своїм рідним. На це знадобиться лише 20 хвилин», - зазначив Андрій Вавриш.

    Він також додав, що результати дослідження будуть представлені найближчим часом. За попередніми даними прослідковується цікава тенденція щодо пріоритетів киян. Так, ключовими характеристиками для громадського транспорту респонденти визначили безпеку, швидкість та ціну, але при цьому готові відсунути на другий план питання комфорту, наявності сидячих місць та кондиціонування салону.

    Дослідження транспортних кореспонденцій у столиці проводиться Департаментом спільно з компанією-розробником транспортної моделі Києва «А+S» та Київським міжнародним інститутом соціології.  Отримати повну картину сучасного стану транспортної інфраструктури столиці і почати роботу над вирішенням існуючих проблем, за словами Андрія Вавриша, буде можливо вже наприкінці весни. 

    Нагадуємо, що опитування є анонімним та не передбачає використання приватних даних жителів столиці.

    Прес-служба Департаменту  містобудування та архітектури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.