• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Майже 23 тисячі пасажирів перетнули з початку року митний пост «Дніпропетровськ – аеропорт»

    Опубликовано: 2015-03-05 08:46:58

    Більше 190 міжнародних авіарейсів здійснено різними авіаперевізниками через Дніпропетровський аеропорт з початку 2015 року. Тож, митники митного посту «Дніпропетровськ - аеропорт» здійснили митний пропуск 11 тисяч 643 пасажирів які вилетіли до Відня, Стамбулу, Тбілісі, Тель-Авіву, Єревана та Шарм Ель Шейха, і 11 тисяч 290 пасажирів, які прибули із-за кордону до України.
    При цьому, якщо за минулий рік складено сім протоколів про порушення Митного кодексу України при перетині кордону пасажирами авіарейсів, то з 1 січня 2015 року митниками митного посту в аеропорту Дніпропетровська складено вже два протоколи про порушення митних правил. При цьому, найчастіше порушення пов’язані з переміщенням через кордон України ювелірних, історичних та культурних цінностей, а також банківських металів.
    За словами начальника митного поста «Дніпропетровськ – аеропорт» Андрія Шульгана: «Починаючи з минулого року, митники особливу увагу при проходженні пасажирами митного контролю приділяють наявності предметів, заборонених до переміщення через митний кордон України, а саме: зброї, боєприпасів, вибухових та отруйних речовин. Крім того, у разі придбання за кордоном громадянами сувенірних виробів, таких як ножі, шаблі та інші, треба бути уважними, оскільки такі предмети можуть мати ознаки холодної зброї».

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.