• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Яблука допомагають досягти успіху

    Опубликовано: 2015-02-19 19:07:03

    Як стати успішною людиною? Хоча б раз у житті таке питання ставив кожен з нас. Адже багато з тих, кого ми постійно бачимо на телеекрані і обкладинках глянцю, виросли в самій звичайній родині і мали ті ж стартові можливості, що і більшість. Однак удача повернулася обличчям саме до них. Самі зірки зізнаються, що причина такого везіння криється в корисних звичках.

    Найголовніше у підкоренні вершин – ніколи не здаватися і не опускати руки. Всі труднощі можна подолати, а проблеми вирішити. На другому місці – вміння позитивно мислити. Адже ми притягуємо до себе те, про що думаємо. Якщо постійно скаржитися, що навколо все похмуро і понуро, то з життя і справді підуть яскраві фарби. Але варто спробувати оточити себе веселими і успішними людьми, як усе відразу почне змінюватися на краще.

    На третьому місці – звичка вести здоровий спосіб життя: правильний режим дня і повноцінний сон, фізична активність і раціональне харчування. Виявилося, що одна зі звичок успішних людей – їсти фрукти. Причому більшість вибирають яблука. Вони дарують радість і сприяють активності, цей фрукт бадьорить і тонізує не гірше кави або чаю.

    «Я завжди починаю свій день з яблучного фрешу, це допомагає мені прокинутися, – поділилася інструктор з фітнесу Оксана Косенок. – Коли клієнти консультуються у мене з приводу правильного харчування, раджу їм завести корисну звичку – їсти побільше яблук. Тим більше, що серед сотень сортів завжди можна знайти «своє» яблучко - кисле або солодке, червоне або зелене, і обов'язково соковите і хрустке. Ну а себе я люблю побалувати випічкою - штруделем або насипним яблучним пирогом».

    Яблука обов'язково наявні в раціоні музикантів та інших представників творчих професій. «Музиканти виставляють не лише вимоги до апаратури, готельним номерам і авто, що їх зустрічає, а й до обов'язкової наявності яблук в гримерці. Більшість полюбляє червоні, зелені за популярністю на другому місці. Практично всі джазові музиканти, які виступають у клубі, в своїх райдерах обов'язково просять фруктову тарілку, де яблука є неодмінним атрибутом. Яблучний запах бадьорить і піднімає настрій перед концертом », - розповіла директор клубу Ever Juzz Ірина Щетнікова. Сама Ірина та її родина також полюбляють їсти яблука свіжими.

    «Літній вечір, низьке сонце пробивається крізь густе листя і грає на лискучому боці великого яблука. Це мій перший спогад про цей фрукт. Він завжди асоціюється у мене з літом і свіжістю, - згадує співзасновник бюро стилю mensolutions.ru Володимир Грідін. - Хрускіт кисло-солодкої білої плоті, соковита м'якоть, трохи шорстка поверхня - я люблю яблука з характером і найчастіше вибираю сорти Гала і Чемпіон. Жую яблука просто так, свіжими, майже кожен день»

    Виявляється, зробити своє життя трішки яскравішим і успішніше зовсім просто - потрібно просто їсти яблука кожен день. Будь-яких, які більше подобаються. А смак і аромат цього чудового фрукта обов'язково надихнуть на подальші звершення.


    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.