• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Студенти прийшли в офіс «КИЇВПАТРАНСУ», вимагають «відкритої бухгалтерії»

    Опубликовано: 2015-02-19 15:56:48

    Сьогодні, 19 лютого ц.р., студенти та соціальні активісти пройшли до офісу КП «Київпастранс» (Набережне шосе, 2). Вони вимагають від гендиректора підприємства Сергія Майзеля запровадити «відкриту бухгалтерію» - щоденний звіт в Інтернеті про доходи і витрати. Від київської влади вони вимагають повернути тарифи, що діяли до 7 лютого2015 року, зокрема, 1,5 гривні за проїзд в наземному транспорті.«Підвищення тарифів неможливе без надання громадськості об’єктивної інформації про фінансовий стан підприємства. Інакше подорожчання проїзду – це відвертий грабунок і поглиблення корупції», - заявляють активісти.

    Генерального директора нема на робочому місці, хоча він має перебувати там - о 15.00 в нього офіційні одини прийому громадян. До офісу прийшли озброєні автоматами співробітники міліції. Активісти мають намір знаходитись у приміщенні до виконання їх вимог.

    Молоді люди жодним чином не перешкоджають роботі підприємства і закликають керівництво установи підписати наказ про запровадження«відкритої бухгалтерії». Вони мають намір залишатися у приміщенні до виконання їхніх вимог. У заході беруть участь представники незалежної студентської профспілки «Пряма Дія», руху «Чорна райдуга»,соціалістичного об’єднання «Ліва опозиція», Оргкомітету партії соціальної революції".

    Нагадаємо, що рік тому студентські активісти зайняли Міністерство освіти і науки України і домоглись запровадження "відкритої бухгалтерії" центрального апарату МОН.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.