• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Киян просять розповістиу який спосіб вони пересуваються містом

    Опубликовано: 2015-02-12 10:58:32

    З метою створення транспортної моделі столиці у Києві стартує електронне опитування мешканців міста та його околиць щодо їх транспортної поведінки. Про це повідомив заступник директора Департаменту містобудування та архітектури Андрій Вавриш.

    За його словами, дослідження мобільності населення у Києві проводиться вперше. Основний етап опитування здійснюється методом домашнього телефонного інтерв’ювання киян. Для цього залучено авторитетну і досвідчену організацію – Київський міжнародний інститут соціології.

    Електронне анкетування населення, у свою чергу, допоможе створити більш повну картину сучасного стану транспортної інфраструктури столиці, виявити специфічні кореспонденції та потреби киян.

    «Ми запрошуємо усіх мешканців столиці в он-лайн режимі відповісти на запитання про щоденні переміщення, транспортні вподобання та очікування від якості обслуговування громадського транспорту. Результати цього дослідження ляжуть в основу транспортної моделі Києва, яка допоможевирішити ряд проблемних питань. Такимшляхом розвиваються провідні європейські міста. А з 2014 року подібна система запрацювала і у Львові», - зазначив Андрій Вавриш.

    Він також додав, що опитування є анонімним та не передбачає використання приватних даних мешканців міста.

    «Електронне опитування діятиме постійно. Це буде велика база даних про щоденні переміщення людей містом. У подальшому аналіз цих даних використовуватимуть для оптимізації транспортної моделі та покращення транспортної інфраструктури міста», - зазначив Андрій Вавриш.

    Прес-служба Департаменту  містобудування та архітектури

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.