• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Патріарх Філарет нагородить церковною медаллю За жертовність і любов до України грузинських добровольців, які воюють за Незалежність України на Донбасі

    Опубликовано: 2015-02-06 13:24:15

    Київ. 8 лютого 2015 року, неділя о 14:50 Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет у Синодальній залі своєї резиденції (Київ, вулиця Пушкінська, 36) проведе зустрічі з учасниками "Грузинського легіону" та відзначить церковною медаллю "За жертовність і любов до України" 29 грузинських добровольців (з них 2  посмертно), які воюють за Незалежність України на Донбасі.

    Також грузинський військовий капелан з Київського Патріархату спільно з Патріархом Філаретом освятять бойовий прапор "Грузинського легіону".

    У заході візьмуть участь: лідер "Грузинського легіону в Україні", голова Союзу ветеранів війні у Абхазії Мамука Мамуашвілі, екс-президент Грузії Міхаель Саакашвілі, українські урядовці (можлива участь Міністра охорони здоров'я України Олександра Квіташвіллі, Ека Згуладзе - Глуксманн) волонтери та священики, які підтримують грузинсських добровольців у війні з Росією.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.