• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Промінвестбанк запровадив послугу переказу коштів через банкомати банку

    Опубликовано: 2005-11-01 16:06:00
    Промінвестбанк розширює спектр послуг, робить їх простими та зручними для своїх клієнтів. Тепер держателі міжнародних платіжних карток банку мають змогу переказати кошти зі своїх карткових рахунків на інші власні карткові рахунки або на карткові рахунки інших держателів за допомогою банкоматів Промінвестбанку.

    Дана послуга дозволяє швидко переказати кошти своїм рідним і близьким, колегам і знайомим, що можуть знаходитись у будь-якому куточку світу, або здійснити переказ між власними картками, наприклад, зарахувати потрібну суму на картку VISA Virtuon Промінвестбанку для купівлі товарів через мережу Інтернет. При цьому отримувачу нічого не потрібно робити – кошти будуть зараховані на його рахунок автоматично.

    Послуга доступна для всіх карток міжнародних платіжних систем (окрім корпоративних). Переказ коштів за допомогою банкоматів здійснюється виключно між картковими рахунками, що відкриті в гривнях.

    За здійснення переказу з держателя стягується комісія в розмірі 0,75% від суми, але не менше 1 гривні, про що з’являється повідомлення на екрані банкомату. Для зарплатних карток за тарифною програмою “Бюджетна” переказ коштів через банкомати банку здійснюється безкоштовно.

    На операції переказу коштів за допомогою банкомату встановлено обмеження на суму переказу – не більше 50 000 грн. за одну операцію переказу.

    Для проведення операції переказу за допомогою банкоматів Промінвестбанку держателю необхідно ввести картку, з якої буде здійснюватись переказ коштів, в банкомат Промінвестбанку, ввести ПІН-код, обрати в меню банкомату операцію “Переказ коштів”, ввести номер картки, на який буде здійснюватись переказ коштів, та ввести суму переказу.

    Промінвестбанк – Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк, створений у серпні 1992 року. На 01.10.2005 р. активи банку становили 13,8 млрд. грн., кредитний портфель – 11,0 млрд. грн. Кількість платіжних карток міжнародних платіжних систем VISA та MasterCard, емітованих банком, становила 1,4 млн. штук. Кількість банкоматів - 839 одиниць.

    Департамент економіки  Промінвестбанку
     E-mail: Andriy.Voina@office.pib.com.ua
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.